Koningsdag bij winkelcentrum Bloemendaal

Beste mede wijkbewoners,

As vrijdag 27 april is het weer Koningsdag. Bij winkelcentrum Bloemendaal is er op het terrein bij de Gildenburg weer een feestelijke en grote kleedjesmarkt. Dit jaar zijn er bovendien extra kinderactiviteiten zoals ponyrijden en enkele muziekoptredens. De vrijmarkt is voor iedereen toegankelijk en gratis (voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Voor kinderen die een kleedje willen: dit jaar is er geen reservering mogelijk dus wees er ’s ochtends snel bij! Vanaf 8 uur mag iedereen de spullen klaar zetten. Om 9.00 begint de Koningsmarkt. De workshops van de Goudse popschool starten later, vanaf 10.30 tot 12.00. Daarna treden er verschillende bandjes op tot 13.30. De middag duurt tot 14 uur.

Er zijn ook kleedjesmarkten en activiteiten bij wijkcentrum het Ankerlicht in de Wervenbuurt en in de Hoevenbuurt.

Wij nodigen wijkbewoners, jong en oud, om mee te doen of te komen kijken bij de vrijmarkten en kleedjesmarkten.