Inschrijving Huttenbouwdorp / Zomerdagendorp Noorderhout as woensdag

Beste ouders en kinderen,
Zoals bekend heeft de overheid de corona maatregelen versoepeld. Ook de gemeente Gouda heeft alle organisatoren eind juni laten weten, dat kinderevenementen in augustus weer zijn toegestaan indien aan specifieke gezondheidsmaatregelen wordt voldaan.

We hebben daarom (toch) een plan ingediend voor een alternatief zomerevenement, “Huttenbouwdorp/Zomerdagen Noorderhout 2020”, met drie dagen allerlei buitenactiviteiten. De gemeente is positief over onze plannen en hard aan het werk met alle vergunningstechnische zaken.

Belangrijkste info is:

* De data zijn dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 augustus 2020, dat is in de laatste week van de zomervakantie.
* De locatie is als altijd de geweldige Natuurspeelplaats Noorderhout.
* Activiteiten: vier aquabanen op woensdag, Expeditie Robinson, veel sport en spel, bijenhotels en bijenballen maken, kindercircus, levend stratego, lasergamen, de Bungee Trampoline op de donderdag, zandkastelen maken en een timmerplaats met hout en spijkers voor als kinderen toch willen timmeren. De donderdag sluiten we weer traditioneel af met gezamenlijk eten.
* Dit jaar dus geen echt huttenbouwen met allemaal hutten. Ook blijven de kinderen dit jaar niet slapen. Maar we hopen zo toch nog een paar leuke dagen voor jong en oud te kunnen organiseren!
* Er zal een aantal preventie maatregelen gelden, vooral voor de volwassenen, waarover later meer. Ook is het aantal kinderen kleiner dan normaal.

As. WOENSDAG 22 JULI OM 17.00 UUR start de inschrijving. Het inschrijvingsformulier staat dan op https://www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl/huttenbouwdorp/inschrijven/ . Meer informatie staat al op deze website.

Jongeren, trainee’s en maatschappelijke stagiaires zijn ook welkom! Eerder meegedaan als bouwer? Of je zoekt een leuke stageplaats? Of je wilt je vakantie leuk en zinvol besteden? Schrijf je dan ook in! Er zijn al altijd veel leeftijdgenoten en de sfeer is altijd prima.

We hopen op een zonnige, mooie en leuke afsluiting van de zomervakantie … ! NB Nog niet heelhooggebungeedtrampolined !?! Zorg dan dat je as woensdag 22 juli om 17 uur je inschrijft ….😃