Inschrijving Huttenbouwdorp Noorderhout open

Beste ouders, verzorgers, vrijwilligers, trainees én kinderen,

Ook dit jaar is er weer een Huttenbouwdorp Noorderhout, in de laatste week van de zomervakantie, vier dagen van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus!

Er waren vorig jaar alleen maar positieve reacties, van jong en oud. Vooral de relaxte sfeer werd veel genoemd. We hebben daarom maar weinig veranderd. Het programma wordt wel iets ingekort, zoals de donderdag.

Wat blijft zijn onder andere paardrijden, het blijven slapen in de eigen hut, lasergamen, het avondspel, het kindercircus, de sprookjes kookhoek, de super-schuine-lange-aquabaan, natuurexcursies, sport en spel zoals Levend Stratego, het palletparcours, het uitgebreide trainee programma, enz., enz., enz.

Er komen ook enkele veranderingen. De chill-tent met de Lego speelhoek wordt nog beter, ook voor de kinderen die wat meer rust willen.

Maar vooral gaan we dit jaar veel met water doen … Wat dan? Dat zien jullie wel!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en het programma en er is al heel veel hout verzameld …

Het huttenbouwdorp is op de mooie locatie Natuurspeelplaats Noorderhout, bij de geluidswal en winkelcentrum Bloemendaal, voor kinderen uit Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord maar alle kinderen uit Gouda zijn natuurlijk welkom.

Wij hopen iedereen weer te zien in de zomer!