Vervoer

 

Goed en goedkoop vervoer in heel Goudalogo-vervoerspuntgouda-3-kopie

VervoersPuntGouda is een vrijwilligersorganisatie, zonder winstoogmerk, die maatwerkvervoer beidt voor senior bewoners in heel Gouda. U kunt vervoer op maat krijgen in Gouda en omliggende plaatsen.

Op tijdsafspraak en van-deur-tot-deur

VervoersPuntGouda biedt goed en goedkoop vervoer, op tijdsafspraak, van deur tot deur in Gouda en omliggende plaatsen. U reserveert een rit voor een bepaalde datum en tijd, indien nodig kunt u ook de terugrit reserveren.

Geen pasje nodig

Het is bedoeld voor Goudse inwoners van 65 jaar en ouder die (met een beetje hulp) zelfstandig kunnen in- en uitstappen. Het is voor korte ritten zoals familiebezoek, een afspraak bij de huisarts of kapper, of gewoon om boodschappen te doen. U hebt geen pasje of indicatie nodig. Een rit per persoon kost € 3. Een strippenkaart met 10 ritten kost € 25.

Reserveer tijdig uw rit bij de Telefoon Centrale !

VervoersPuntGouda rijdt elke werkdag van 9.00 tot 17 uur in heel Gouda en omliggende plaatsen. Een rit bestellen kan (bij voorkeur ruim van te voren) via de Telefoon Centrale, elke werkdag bereikbaar van 9 tot 17 uur op 06 514 33 031.

Meer informatie, zie de website

VervoersPuntGouda heeft een eigen website, hierop kunt u meer informatie vinden www.vervoerspuntgouda.nl. U kunt uiteraard ook de Telefoon Centrale bellen voor meer informatie!